Tvůrce webu je i pro tebe! Postav třeba web. Bez grafika. Bez kodéra. Hned.
wz

2023

Domů
Hochalmspitze 2023
Taury s Mikim 2023
Banát 2023
Traunstein 2023

 

Předsevzetí z loňska žádná nebyla. Prostě jsem bral vše, co mi rok nabídl. Bez Traunsteinu si už ani neumím moje hory představit. Ani tento rok nebyl výjimkou a na Traunstein jsem zavítal. Ne tedy v noci, ale za dne a vůbec to nebylo špatné.
Zážitky roku 2023 ale měly teprve nastat. Výlet do Rumunska do Banátu s Mikim, Gábi a Ondrou byl balzám pro duši. Byl to báječný týden. Kluci makali a myslím, že nebyl nikdo, kdo by si to neužil. Fakt super vandr, super počasí, super lidi. Moc krásný zážitek. O měsíc později jsme vyrazili s Mikim a Štěpíkem opět na velikány. Třítisícovky Griesskogel a Hocheiser ve Vysokých Taurách, první Mikiho horský bivak - balzám pro duši podruhé. Víc takových momentů do života. Myslím, že z Mikiho je už celkem horský mazák a bude to jednou výbornej parťák. Škoda jen, že něco takového nechce se mnou podnikat i Kiki. Moc bych to chtěl s ní zažít.
Sezóna byla zakončena velmi hodnotným a poměrně náročným výstupem na Hochalmspitze. Krásná tečka horské sezony. Bývaly roky, kdy jsem byl na horách mnohem víc. Bohužel už jsou hory čím dál větší vzácností. O to víc si jich ale člověk váží. Navíc s Mikim.
Snad se tedy sezona 2024 ponese alespoň ve stejném duchu jako tato.


 

Milan © 2024

 

 

WebZdarma.cz